Meg Davis

Zangles in Rotterdam Feyenoord

Boek nu je proefles

Interactief met muziek bezig zijn

Meg is een internationaal gerichte zang en muziekdocente.  Je kunt bij Meg terecht voor privéles zang en muzikale vorming voor kinderen. Meg geeft privélessen zang aan alle leeftijden. Kinderen zijn bij haar al vanaf 4 jaar welkom voor zangles! Wil jij je stem ontdekken? Boek nu je proefles en hopelijk tot snel!

De thuisstudio van Meg is gevestigd bij metrostation Maashaven dus lekker makkelijk te bereiken! De ruimte is gezellig en ook ingericht voor kinderen. Omdat Meg zelf een ouder is, voelen ook kinderen en tieners zich hier op hun gemak.

Amerikaanse en Turkse muziek

Heb jij een passie voor zingen en wil je er iets mee gaan doen? Bij Meg Davis kan je terecht om je zangstem verder te ontwikkelen. Meg is popzangeres en zangdocent met een specialisatie in Pop en Turkse Muziek, voornamelijk Halk. Meg is in 2002 vanuit de VS naar Nederland gekomen om zich verder te ontwikkelen in Pop en R&B zang. In deze tijd heeft ze een passie voor de muziek uit Turkije ontwikkeld en dit deed haar besluiten om over te stappen naar de afdeling Anatolian Muziek op bij Codarts /Ege Universitesi. Afgelopen jaar heeft ze ook meegedaan met de Turkse Variant van The Voice (O ses Turkiye) en heeft de 3e ronde behaald. Naast Turks is ze ook bezig met Oriëntaals muziek te zingen zoals Grieks, Arabisch en Macedonisch. Van alle markten thuis dus!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.