Mac de Roode

Trombone, trompet & bas-les in Krimpen a/d Lek

Boek nu je proefles
gitaarles

Nog steeds enthousiast

Als kind al was ik enorm geraakt door muziek. Ik zette mijn eerste schreden als muzikant door enthousiast en schools op de blokfluit te beginnen en daarna op althoorn(soort mini-tuba) en trombone te volgen. Daarna heb ik als tiener nog de basgitaar weten te hanteren.

Van trombone heb ik tenslotte mijn hoofdvak/core business gemaakt. Ik speel veel en breed in diverse bands/orkesten/projecten, arrangeer muziek en geef les.

Het enthousiasme waarmee ik als kind muziek begon te maken bezit ik nog steeds gelukkig en wil ik graag overbrengen op mijn studenten.

Bij de lessen let ik behalve op instrumentbeheersing ook op muzikale ontwikkeling. Het stukje “Solfege”komt ook aan bod, omdat ik meen dat wat je speelt ook moet kunnen zingen. Dat is vooral belangrijk bij het leren bespelen van een traploos instrument als de trombone, maar ook belangrijk bij de trompet.

In de lessen gaan we aan de slag met eenvoudige liedjes, vaak populaire muziek. Als je zelf wensen hebt qua repertoire kan ik wat voor je uitzoeken/schrijven. Mocht je geïnteresseerd zijn in improvisatie dan kunnen we daar ook aan werken.

Boek snel voor een proefles!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.