Juan Plácido

Saxofoon- en pianoles in Rotterdam West

Boek nu je proefles

Van Málaga naar Rotterdam

Juan Plácido is een muzikant en saxofonist uit Spanje. Na zijn bachelordiploma muziek studeerde hij aan de Universiteit van Malaga, waar hij afstudeerde, met de specialisatie: Onderwijs en Muziekpedagogie. Dit was voor hem nog niet genoeg en zijn ambitie bracht hem naar Nederland waar hij zijn opleiding voortzette. Hij volgde een master klassieke muziek voor saxofoon aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Na deze master heeft hij zijn smaak verder ontwikkeld in de richting van jazzmuziek en andere muziekstijlen (pop, rock, blues…).

Speciale saxofoonmethodiek

Juan: “Mijn lessen zijn gebaseerd op drie fundamentele principes van muziekeducatie: motivatie, creativiteit en inspiratie. Samen zorgen ze voor een optimale ontwikkeling van muzikaliteit en expressie en bevorderen ze het plezier in de muziek en zorgen voor uitstekende resultaten in korte tijd. Mijn lessen zijn innovatief en persoonlijk; ze gaan in op jouw behoefte en nieuwsgierigheid. De lessen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.”

Piano voor beginners

Ik wil je graag laten kennismaken met dit prachtige instrument. Met leuke oefeningen en eenvoudige liedjes leer je de basis pianovaardigheden en hoe je effectief en ontspannen kunt spelen. Al snel zul je merken dat je vooruitgang boekt en in staat bent om de muziek te spelen waar je van droomde. Daarnaast blijven we werken aan je techniek, houding, toonladders, akkoorden en muzikaliteit. Zonder te vergeten om plezier te hebben in onze lessen!

Heeft uw saxofoon een reparatie nodig?

Heb je een probleem met je saxofoon, dan kun je bij Juan Placido terecht, in zijn studio in het centrum van Rotterdam. Juan verzorgt: aanpassingen, reiniging, smering, tuning, vervanging van kurken, vilt of slippers… dit alles voor een prijs vanaf €20.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je terecht op zijn website:

www.rotterdamsaxofoonrepairments.com

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.