Ivan Nogueira

Celloles in Rotterdam Oude Noorden

Boek nu je proefles
vioolles
vioolles

Cellodocent met podiumervaring

Ivan Nogueira is een ervaren kamermuziek en orkest cellist. Muziek boeide hem al vroeg in zijn jeugd en op de leeftijd van 8 jaar kreeg hij zijn eerste celloles. In 2015 behaalde Ivan zijn master diploma Klassieke Muziek. Sinds toen combineert hij zijn werk als cellodocent met eigen muziekprojecten, solo optredens en orkest optredens.

Muziekles voor kinderen

Kinderen die celloles willen zijn welkom voor muziekles bij Ivan vanaf ±4 jaar. Ivan heeft tijdens zijn conservatoriumopleiding training gehad in de ‘Suzuki’-methode. Dit is een wereldwijd gebruikte lesmethode die speciaal ontwikkeld is voor jonge kinderen. De Suzuki methode maakt gebruik van kinderliedjes. Het kind wordt aangemoedigd om muziek uit het hoofd te leren zodat er een intuïtieve muziekbenadering ontstaat. De muzieklessen voor kinderen kunnen individueel starten en bij voldoende animo kunnen er groepen worden gevormd.

Kinderen die pianoles willen volgen zijn bij Ivan welkom vanaf 8 of 9 jaar.

Op een andere manier naar muziek luisteren

Ivan: “Muziek werd een heel belangrijk deel van mijn leven en de cello een stuk van mijn identiteit. Ik wil mijn passie en liefde voor muziek graag delen. Kwaliteit en plezier komen altijd hand in hand in mijn lessen. Bij mij leer je hoe de cello wordt gespeeld, maar ook om op een andere manier naar muziek te luisteren. Muziek ontwikkelt onze geest en helpt ons om meer te genieten van het leven.
Ik wil altijd dat mijn leerlingen een leuke tijd hebben tijdens de les. Maar ik wil ook een goede techniek en een mooie klank vanaf het begin bereiken, dan is de vooruitgang sneller en leuker!”

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.