Anne den Boer

Zangles en pianoles in Rotterdam Kralingen

Boek nu je proefles
gitaarles

Music & Drama

Anne den Boer is opgeleid aan het Conservatorium Codarts te Rotterdam in de richting zang. Hier heeft zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren docent en uitvoerend muzikant. Ze treedt op met haar eigen band, zingt mee als backing vocalist in meerdere projecten en maakt onderdeel uit van het close harmony trio The Royal Sisters. In 2015/2016 studeerde zij in Londen op The Guildhall School of Music & Drama waar zij lessen volgde bij o.a. Liane Carroll en Linda Hutchison.

Zingen met een positief gevoel

Mijn grote passie voor zang en muziek deel ik graag met mijn leerlingen. In de lessen is er aandacht voor de juiste techniek en houding en gaan wij op zoek naar jouw stemgeluid en wat het beste bij jou past. Het belangrijkste is dat jij met (nog meer) plezier zingt en met een positief gevoel de deur uit gaat.

Je eigen nummers schrijven

Schrijf jij je eigen nummers? Of wil jij graag liedjes schrijven maar weet je niet goed hoe? Als songwriter helpt Anne je graag op weg bij het maken en schrijven van jouw muziek. Met behulp van de piano en gitaar maakt zij haar eigen nummers welke zij uitvoert met haar band.

Naast de zangles en songwritingles geeft Anne ook pianoles aan beginners.

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.