Amalia Moerman

Zangles en pianoles in Rotterdam Centrum

Boek nu je proefles

Moderne zangdocente met klassieke roots

Amalia is een sopraan, en gekwalificeerd Vocal Coach. Ze heeft een BA in Classical Singing, Piano (level 7), Muziektheorie (level 8) en ze heeft twee professionele diploma’s in zanglessen en hedendaagse zangtechnieken. Professioneel geschoold in: Progressieve Spierrelaxatie, Feldenkraistechniek, Alexandertechniek, Spraakniveau-zingen, Vocaal Proces/Zang en de acteur, Estill Stemtraining (EVTS) en Complete Vocale Techniek (CVT). Amalia is een officieel lid van AOTOS, de unie van Zangdocenten in het Verenigd Koninkrijk.’

Zangles: luisteren naar je eigen melodie

Amalia: “Zangles zie ik als een constante interactie tussen student en docent. Een interactie gebaseerd op melodieën en stukken van melodieën en op luisteren naar je eigen melodieën. Zingen is het gereedschap dat ons verbindt met een zeer essentieel onderdeel van ons lichaam: ons brein. Het maakt contact met ons onderbewustzijn en vormt een fysieke spanning om naar een flow van vibraties en naar geluid. Samen werken we in elke les aan techniek, ademhalingsmanagement, postuur en houding, zingen, performen en microfoontechniek, door middel van op maat gemaakte lessen.

Het zit in onze natuur om onze stem te gebruiken!

Ik wil mensen leren om blij, positief en vrij te zijn! Om hun ziel te tonen en hun gave te delen. Samen werken we via mijn specifieke aanpak en al na een paar lessen zing je zoals je altijd gewild hebt! De kunst van het leren (zingen en muziek) is fascinerend, net als zingen en de menselijke stem. Want, als je aan het zingen werkt, dan werk je tegelijk aan vele zaken: stem, lichaam, gedachte, geest en emotie.”

Pianoles Rotterdam Centrum

Leren om piano te spelen is leuk, en je krijgt de kans om al na de eerste les een stuk te kunnen spelen! Mijn aanpak is anders, en geeft je de kans om snel piano te leren spelen, al na een paar lessen. We werken aan muziektheorie, de juiste houding van de handen, notatie en hoe een mooi geluid te creëren en te spelen. Je krijgt alle materialen van mij.

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.