Alex Vansalen

Gitaarles in Rotterdam Nieuwe Westen

Boek nu je proefles
gitaarles

Warm en veelzijdig gitaarspel

Alex Vansalen is een gitarist, arrangeur en componist, geboren en getogen in Brussel. Alex is gespecialiseerd in klassiek, Braziliaans en jazz gitaar.

Al vanaf een jonge leeftijd werd hij aangetrokken door de warmte en de veelzijdigheid van dit instrument. Gitaarspelen was zijn manier om zijn creativiteit te kunnen uitdrukken.

Na het succesvol afronden van zijn Bachelor en Master, is Alex nu naast zijn gitaarlessen bezig met optredens in verschillende bezettingen. In zijn gitaarlessen is zijn doel om zijn studenten ook te inspireren en motiveren.

Invloed op mijn leven

Ik heb gekozen voor muziek omdat het de taal van emoties en gevoelens is. Het heeft een sterke invloed gehad op mijn leven. Ik heb door muziek mijn gevoeligheid en creativiteit ontwikkeld en ik merk dit het zich door het bezig zijn met muziek blijft doorontwikkelen.

Na een aantal jaren gitaar spelen, heb ik besloten om er een fulltime activiteit van te maken. Ik merkte dat ik me er heel goed door voel en en er zelfs een beter mens van word!

Sindsdien blijf ik doorgaan met het ontwikkelen van projecten en ideeën, waardoor ik voortdurend mijn verbeeldingskracht prikkel en mezelf verrijk als persoon.

 

Verborgen talent ontdekken

Muziek is prachtig, laten we daar vooral van genieten! Tijdens de lessen ontdekken we samen waar je heen wilt. Ik zal een analyse maken van jouw spel en jouw specifieke talent! Daarnaast werken we vanuit de laatste technieken voor een optimale klank en snelheid op basis van jouw repertoire. Ben je klaar om je verborgen talenten te ontdekken? Boek dan vandaag een proefles!

Boek direct je proefles Neem contact op met deze docent
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.