Tammo Deuling

Basgitaarles, gitaarles en songwriting in Rotterdam Delfshaven

60’s roots and rock ‘n’ roll: Gitaar en basgitaar lessen

Tammo Deuling is een bassist, afgestudeerd aan Codarts te Rotterdam. Naast basgitaar spelen is hij al sinds het begin van zijn muzikale verleden bezig met liedjes schrijven en zingen. Hij schrijft voornamelijk op gitaar en kan ook met dit instrument goed overweg. Hij is zanger/bassist van de band, Shoebills, een rocktrio geïnspireerd door de jaren 60 en 70.

Basgitaarles

Basgitaar is het instrument wat ik het langste speel en waar ik op afgestudeerd ben. Dit is dan ook het instrument waar ik het meeste van af weet en waar ik het meeste mee bezig ben. Ik wil in de lessen direct in liedjes duiken die jij tof vindt. Dit is naar mijn idee de beste manier om basgitaar te leren spelen en te begrijpen. Het is een onderschat instrument en zijn functie is heel belangrijk in muziek. Het is niet moeilijk om bassist te zijn. Het is moeilijk om een goede bassist te zijn. Daar wil ik jou graag bij helpen!

Gitaarles

Ondanks dat ik ben begonnen op basgitaar, schrijf ik veel muziek op de gitaar en heb ik daar ook vele jaren ervaring mee. Ik ben van origine bassist, maar ik vind gitaar spelen net zo leuk! Beginner of niet, maakt niet uit! Ik kan je op elk niveau helpen om een betere gitarist te worden. Ik ben voornamelijk een fan van blues, country en 60’s rock, dus als je gek bent op die stijlen ben je op het juiste adres! We kunnen focussen op jezelf begeleiden tijdens het zingen of iemand anders. Of juist gitaarsolo’s leren. Bij beginnende gitaristen wil ik graag zo snel mogelijk werken aan wat de leerling leuk vindt. Leren door middel van te doen en de muziek te spelen die jij te gek vindt!

Songwriting

Door middel van songwriting ben ik instrumenten gaan leren. Vanaf het eerste moment dat ik een instrument ging bespelen ben ik gaan schrijven. Ik vind dit het leukste onderdeel van muziek. Het bedenken van nieuwe manieren om jezelf te uiten. Ik ben benieuwd hoe en wat jij schrijft en wil op een coachende manier de songwriting lessen benaderen.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Tammo

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.