Sophie Reekers

Zangles en songwriting in Rotterdam Noord

Liedjes schrijven

Voor zangles ben je bij Sophie Reekers aan het juiste adres! Sophie is in juni 2014 afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts) in de richting songwriting. Liedjes schrijven is haar passie en dat doet ze voor haar band Meneer van Dalen waarin ze zingt en gitaar speelt, maar ook voor opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Ketnet. Je kunt bij Sophie terecht voor het schrijven van liedjes maar ook voor zangles.

Een ware troubadour

En wil je als een ware troubadour met je gitaar en je stem de wereld veroveren, maar weet je nog niet helemaal hoe dat nou precies moet, ook dan ben je bij Sophie aan het juiste adres. Sophie geeft zangles en songwritingles in aan de Bijlwerffstraat 2 in Rotterdam Blijdorp en het buurtcentrum aan de Fascinatioboulevard 1148 in Capelle Fascinatio.

Een ware troubadour

En wil je als een ware troubadour met je gitaar en je stem de wereld veroveren, maar weet je nog niet helemaal hoe dat nou precies moet, ook dan ben je bij Sophie aan het juiste adres. Sophie geeft zangles en songwritingles in het gebouw van BSO de Pierewaaier aan de Bijlwerffstraat 2 in Rotterdam Blijdorp.

Stel je vraag aan Sophie

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.