Sharon Zarr

Drumles in Rotterdam Charlois

Drummer RONDÉ

Introductie

Mijn naam is Sharon Zarr, geboren te Breda op 8 januari 1994. Ik kwam al snel in aanraking met muziek. Mede door mijn grote zus werd ik razend fan van Marco Borsato. Dit is mijn eerste bewuste muzikale herinnering. Door de drummer van Borsato, Ton Dijkman, ben ik dan ook op 5-jarige leeftijd begonnen met drummen. Na een aantal jaar privélessen te hebben gevolgd bij Leander Wünschmann kwam ik al snel uit bij Chris Strik, op muziekschool De Nieuwe Veste in Breda.

Eerste band

Op mijn 15e ben ik m’n eerste (cover)band begonnen. Ik hield van soul en funk muziek en dat was terug te zien in het repertoire. Ik vond het interessant om te luisteren naar hoe andere drummers liedjes benaderen en wat de gedachte daarachter is.

Studies

Vervolgens heb ik een half jaar Jazz gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg en ben vervolgens overgestapt naar Pop Drums op Codarts in Rotterdam waar ik les kreeg van Hans Eijkenaar (oa. The Voice, Anouk) en Martijn Vink (oa. Metropole Orkest).

Huidige situatie

Momenteel ben ik actief als sessiemuzikant bij oa. Nick Klyne, en als drummer en schrijver in de band RONDÉ, waar we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de muziek. We schrijven, spelen en produceren alles met elkaar. Daarnaast hebben we veel festivals gespeeld zoals oa. Concert at SEA, Lowlands en Appelpop. Ook eigen clubtours in verschillende zalen door Nederland. In mijn lessen wil ik het vooral hebben over persoonlijke muzikale invulling, benadering, smaak en creativiteit van de leerling en het vertalen van hedendaagse popmuziek naar een live situatie en de mogelijkheden daarvan. Ook komt hier een stuk techniek en noten lezen bij kijken. Ik ben bekend op het terrein van electronica. Speel altijd met een hybride set up met een SPD, triggers en pads. Ik wil met passie het vak overbrengen, motiveren en inspireren. met op nummer één: lol hebben en muziek maken!

 

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Sharon

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.