Sharon Zarr

Drumles in Rotterdam Charlois

Mijn naam is Sharon Zarr, geboren te Breda op 8 januari 1994. Ik wam al snel in aanraking met muziek. Mede door mijn grote zus werd werd ik razend fan van Marco Borsato. Dit is mijn eerste bewuste muzikale herinnering. Door de drummer van Borsato, Ton Dijkman, ben ik dan ook op 5-jarige leeftijd begonnen met drummen. Na een aantal jaar privélessen te hebben gevolgd bij Leander Wünschmann kwam ik al snel uit bij Chris Strik, op muziekschool De Nieuwe Veste in Breda.

Op mijn 15e ben ik m’n eerste (cover)band begonnen. Ik hield van soul en funk muziek en dat was terug te zien in het repertoire. Ik vond het interessant om te luisteren naar hoe andere drummers liedjes benaderen en wat de gedachte daarachter is.

Vervolgens heb ik een half jaar Jazz gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg en ben vervolgens overgestapt naar Pop drums op Codarts in Rotterdam.

Momenteel ben ik actief als producer en als drummer in de band RONDÉ, waar we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de muziek. We schrijven, spelen en produceren alles met elkaar. Daarnaast spelen we veel festivals en shows. In mijn lessen wil ik het vooral hebben over muzikale invulling, creativiteit en het vertalen van hedendaagse popmuziek naar een live situatie en de mogelijkheden daarvan.

 

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Sharon

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.