Samantha Bahiraie

Muziekproductie, pianoles en zangles in Alkmaar en via videoles

Introductie

Mijn naam is Sam, ik begon met zangles toen ik 17 was, maar daarvoor begon ik met zingen toen ik 12 was. Ik studeerde Muziekproductie en Zang aan de United Pop Academy Amsterdam, ook een paar jaar DSOPM. Mijn muziek en stijl zijn sterk beïnvloed door muzikanten als Bjork, Patti Smith, Kate Bush, Jeff Buckley, Amy Lee en Sia. Al deze zangers hebben een krachtig en rauw talent, met een brede techniek en songwriting. Dat is iets wat ik erg kan waarderen bij deze artiesten. Met mijn liefde voor alle genres wil ik je studenten het voordeel van persoonlijke groei geven, met gezonde manieren om hun stem te versterken. Iedereen is anders en ook vocaal anders gebouwd, daarom geloof ik dat aanpassing aan mijn studenten en hen te helpen hun innerlijke rauwe stem te vinden en het te versterken, hen zou helpen niet alleen zichzelf, maar ook hun muzikale voorkeuren te begrijpen. Ik zou ze aanraden om zoveel mogelijk verschillende genres te zingen om hun grenzen en beperkingen te testen. Ik heb in veel bands gezeten, daarom zijn optredens ook een zeer belangrijke kwaliteit om mijn les te geven.

Zangles

Mijn achtergrond in zang is breed. Ik heb lessen en cursussen gehad met veel indrukwekkende zangleraren en Broadway-zangers. Daarom is prestatie en stabiliteit een grote factor in mijn lessen. Ik concentreer me veel op de vocale kwaliteiten en technieken op basis van de student. Ervoor zorgen dat de student weet wat hij / zij wil, is ook een belangrijke factor voor verbetering en kracht. Ik motiveer studenten om bepaalde oefeningen en liedjes te blijven herhalen om het meeste uit hun stem te halen. Ik speel piano bij mijn lessen om de klankhelderheid te oefenen en het trainen van het oor is erg belangrijk. Ervoor zorgen dat de studenten hun stem op een gezonde manier gebruiken tijdens hun training is ook erg belangrijk, en ervoor zorgen dat er geen spanning of ongemak wordt veroorzaakt. De biologie van de stem is iets wat ik ook in mijn lessen toepas, zodat de studenten een meer visueel en wetenschappelijk inzicht krijgen in de binnenkant van hun stem. Met mijn achtergrond in productie, zang en uitvoering, kan ik studenten helpen hun persoonlijke doelen te bereiken met de verwachting van geduld en toewijding.

Muziekproductie

Ik kan je een beginnerscursus productie aanbieden. Er wordt advies gegeven over programma’s, mixen en masteren, opnemen en microfoontraining. Dit kan eenvoudig via websites en de aanschaf van het juiste digitale audiowerkstation (DAW). Tijdens een proefles kan ik mijn scherm delen en een basisintroductie krijgen over hoe en waar te beginnen met de productie, gevolgd door voorbeelden.

Pianoles

Je kunt bij mij ook terecht voor pianolessen. Ik geef deze lessen voor beginners. Stuur me een berichtje als je nog vragen hebt!

Stel je vraag aan Samantha

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.