Ruben van Hooff

Basgitaarles, gitaarles, songwriting en bandcoaching in Rotterdam Charlois

Reviews

Anoniem
Communicatief
Vriendelijk
Goed met kinderen
Coachend
Doelgerichtheid
04-07-2020 Vanaf 8 lessen
Booi
Communicatief
Deskundig
Didactisch
29-06-2020 Vanaf 8 lessen
Richella
Vriendelijk
Deskundig
Inspirerend
22-06-2020 Vanaf 8 lessen
Anoniem
Communicatief
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
20-06-2020 Vanaf 8 lessen
Arjan
Communicatief
Inspirerend
12-06-2020 Vanaf 8 lessen
Elmas
Vriendelijk
Deskundig
Didactisch
12-06-2020 Vanaf 8 lessen
Anoniem
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Coachend
Ervaren
Geduldig
03-06-2020 Vanaf 8 lessen
Carlos
Didactisch
Geduldig
02-06-2020 Vanaf 8 lessen
Semmy
12-09-2019 Na de proefles
Sisca
13-12-2019 Na de proefles

Eerste liefde

Ruben van Hooff is een ervaren en veelzijdig muzikant met veel plezier in het les geven. De gitaar is zijn eerste liefde en zijn hoofdinstrument. Maar hij geeft daarnaast ook basgitaarles, les in songwriting, bandcoaching en workshops muziekproductieles. Ruben geeft les op alle niveaus, dus van absolute beginner tot ver gevorderd. Je kunt al starten met de lessen vanaf 6 jaar. Naast het lesgeven is Ruben ook uitvoerend muzikant en is hij actief als muziekproducent.

Docent met cursist

Lesgeven, ik krijg er energie van

Ruben: “Ik vind lesgeven leuk, omdat ik er plezier in heb om mijn kennis en kunde over te dragen en zodoende mensen te helpen om zichzelf (muzikaal) te ontwikkelen. Het doorbreken van barrières, het opruimen van struikelblokken en het geven van begeleiding binnen het leertraject leidt tot groei bij de studenten. En dat geeft mij op mijn beurt voldoening. Juist omdat ik muziek geweldig vind en ik het inspirerend vind om dit plezier te herkennen bij de leerlingen”.

Eigen leertraject

“Ik richt mij in de lessen op de essentiële onderdelen van muziek in het algemeen en de specifieke aspecten van het instrument. Alles wat er écht toe doet om goed te worden in het maken van muziek en het beheersen van het instrument. Daarnaast is er ook veel ruimte voor het spelen van de favoriete songs van de leerling en ook het samen spelen komt veel aan bod. Ik bouw het leertraject op in overleg met de leerling en ik pas het ook aan op de specifieke kenmerken van de betreffende persoon”.

Ins en outs

Buiten de ins en outs van het gitaar spelen kun je bij Ruben dus ook veel leren over songwriting, arrangeren, muziektheorie, studiotechniek en het produceren van muziek. Ruben geeft les in het wijkcentrum aan de Clemensstraat 111 in Rotterdam Charlois.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Ruben

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.