Maxime Karsten

Zangles en auditietraining in Rotterdam Centrum, Rotterdam Rotterdam Noord en via videoles

Pop&Musical zang en performance

Maxime is vanaf jonge leeftijd al enorm gepassioneerd over zang, dans, acteren en performen. Zo begon ze al op haar 10e op professioneel niveau met zang- en danslessen op de vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam. Hier werd haar een podium gegeven bij o.a. Kinderen voor Kinderen en Junior Songfestival en ontdekte ze haar liefde voor optreden en het musicalvak. In 2018 kwam haar droom uit toen ze werd aangenomen op Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Musicaltheater. Hier kreeg zij op hoog niveau les in zangtechniek in de stijlen musical en pop. Aan de orde kwamen onder andere de zangmethodes Complete Vocale Technique (CVT) en Estill Voice Trainings System (EVT), liedinterpretatie, spreekstem en stemacteren. Daarnaast heeft ze op haar opleiding veel toffe projecten en voorstellingen mogen spelen en is ze volgend theaterseizoen te zien in een nieuwe musical van productiehuis Morssinkhof Terra.

Maxime is een spontane en enthousiaste performer en docent die haar kennis en ervaringen graag wil delen met gemotiveerde zangers. Ze is er voor iedereen die wil leren om zelfverzekerd en vrij te kunnen zingen en op een podium te staan. Daarnaast kan ze je ook helpen met het voorbereiden van audities. Of simpelweg om lekker te kunnen genieten van zingen! Alle leeftijden zijn welkom.

Samen gaan we door middel van techniek en interpretatie jouw eigen kracht en plezier vinden om een prachtige zanger/zangeres te worden!

Zangles

In mijn zanglessen vind ik het heel belangrijk dat we plezier hebben! Of je nu op professioneel niveau verder wilt, of als hobby. Ik vind het dan ook belangrijk dat je nummers naar de zangles meeneemt die JIJ wilt zingen! Naar aanleiding hiervan kunnen we doelen gaan stellen en jouw persoonlijke pad bepalen om tot je einddoel te komen. Iedereen is tenslotte verschillend en ook elke stem is anders, dus beginnen we met kijken naar een aanpak die bij jou past. Weet je nog niet zo goed wat je wil of kan zingen? Geen probleem, dan gaan we lekker op onderzoek uit. Jij bepaalt uiteindelijk hoe jouw les eruit komt te zien! Dit kan zijn dat we een hele les aan techniek werken, met verschillende oefeningen en theorie. Maar als je liever zo veel mogelijk nummers zingt en wilt werken aan interpretatie kan dit natuurlijk ook. Het is zelfs mogelijk om een professionele opname te maken van jouw liedje in de studio.

Auditietraining

Ben je van plan om binnenkort auditie te gaan doen bij een (vooropleiding) hogeschool voor muziek/musicaltheater of een productie? Dan kan ik je helpen om helemaal voorbereid naar de auditie te gaan. Ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste nummers die bij jouw stem en de stijl passen, zodat je jezelf van je beste kant kan laten zien. We gaan werken aan je zangtechniek, overdracht, uitspraak en timing. Daarnaast gaan we op zoek naar de juiste interpretatie bij het nummer, zodat je helemaal klaargestoomd bent voor de auditie.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Maxime

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.