Laura Troost

Pianoles in Rijssen-Holten en via videoles

Dit is Laura!

Hoi! Ik ben Laura Troost en ik speel piano sinds mijn 7e. Al mijn hele leven luister ik naar alle soorten muziek, van soul t/m klassiek, ik vind zo’n beetje alles mooi. Nou studeer ik piano aan het Artez conservatorium in Zwolle en ik geef sinds 5 jaar les aan alle leeftijden. Momenteel zit ik in het 4e jaar van de bachelor en studeer ik gauw af. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van muziek en ook zoveel mogelijk mensen muziek laten spelen! Tijdens mijn lessen vind ik het erg belangrijk dat leerlingen met veel verschillende stijlen kennis maken, zodat ze hun smaak leren ontwikkelen en daardoor uiteindelijk hun favoriete muziek kunnen spelen!

Pianoles

Ik geef pianoles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden. Ik geef fysiek les bij mij thuis in Rijssen, maar ik geef ook online pianoles aan mensen uit het hele land. Na corona ga ik ook weer voorspeelavonden en groepslessen organiseren, deze zijn altijd erg gezellig!

Tijdens mijn lessen komen veel verschillende stijlen aan bod en zul je op een relaxte manier leren spelen. Vaak begin ik met het lesgeven uit een methode, om de basis stap voor stap te leren. Daarnaast gebruik veel andere liedjes uit andere boeken of popliedjes, dit om zo veel mogelijk kennis te maken met de verschillende stijlen. Ook vind ik het belangrijk dat een leerling naar muziek gaat luisteren en wat liedjes naar mij kan doorsturen welke hij/zij leuk vindt. Zo leer ik jouw favoriete muziek kennen en kun jij uiteindelijk jouw favoriete liedjes spelen! Wil jij graag alle ins en outs leren over het pianospelen? Neem dan nu contact op voor een proefles!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Laura

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.