Jun Li

Pianoles in Almere Almere Stad

Introductie

Hallo allemaal, welkom op mijn profiel. Mijn naam is Jun Li. Ik ben al op jonge leeftijd begonnen met pianoles en muziek is altijd een deel van mijn leven, Tijdens de Covid periode heb ik enkele collega’s en kinderen geleerd om eenvoudige liedjes te spelen. Ik hielp en motiveerde hen om meer van muziek te houden. Muziek heeft zijn kracht, het bindt en verbindt mensen, het geneest mensen en het is een belangrijk communicatiemiddel. Het heeft altijd een grote invloed op onze emoties en ons gedrag.

Ik zie je graag voor de proefles en om je wat muziekkennis en -vaardigheden bij te brengen. Ik weet zeker dat we samen een leuke en zinvolle tijd kunnen creëren

Pianoles in Almere

Ik heb een akoestische Yamaha piano in mijn thuisstudio in Almere en ben flexibel in mijn lessen. Meestal beginnen we de lessen met een bekend liedje. Heb je zelf een leuk nummer om te spelen dan kan dat ook.

Ik heb ervaring met zowel online als offline pianolessen. Als cursist moet je ook zelf thuis kunnen oefenen. Ik kan je noten leren lezen en een stuk leren spelen maar dit vereist regelmatig oefening. Zonder oefenen kan niemand piano spelen, dit is net als met een taal leren.

Pianoles voor kinderen en ouderen

Ik kan heel goed met kinderen omgaan en daarom is mijn voorkeur het geven van les aan kinderen. Daarnaast help ik ook graag mensen die op latere leeftijd een hobby willen ontwikkelen. Wilt u meer weten over mijn lessen? U bent van harte welkom om een proefles te boeken en een bericht te sturen.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Jun

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.