Jeronimus Timmers

Basgitaarles, gitaarles, songwriting en muziektheorie in Rotterdam Hillegersberg - Schiebroek

Gepassioneerd gitarist

Jeronimus Timmers is afgestudeerd in de richting ‘Lichte muziek gitaar’. Hij geeft inmiddels al ruim 19 jaar elektrisch en akoestisch gitaarles in Roosendaal, Rotterdam en Gouda. Als gitarist heeft hij met velerlei professionele orkesten (o.a. marinierskapel) en bekende artiesten samengewerkt (van Do tot Franklin Brown, Paul de Leeuw, Lee Towers en Bløf).De laatste tijd houdt hij zich meer bezig met componeren en het begeleiden van Singer-songwriters. Daarnaast geeft hij workshops op scholen en coacht hij popbandjes. Jeronimus is een gepassioneerd gitarist: “de gitaar is het mooiste instrument waarop ik mijzelf muzikaal kan uiten. Al vanaf dat ik 5 jaar was, heeft de gitaar de grootste indruk op mijn gemaakt, zowel elektrisch en akoestisch”.

Maximaal plezier uit je instrument halen

Er valt veel te ontdekken in de muziek en op de gitaar; het is een veelzijdig en eigenzinnig instrument die je overal mee naartoe kan nemen. Ik neem je mee op ‘reis’ langs velerlei stijlen ( blues, jazz, pop,klassiek, rock , singersongwriter, wereldmuziek) en de nodige gitaaridolen o.a. Eric Clapton, Santana, John Mayer, BBKing, Robben Ford,Ed Sheeran, Harry Sacksioni, Ali Farka Touré ).  Om het grootste plezier uit de gitaar te  halen bespreken we samen welke songs, klassiekers en technieken we nodig hebben. Mijn enthousiasme en jouw inzet bepalen het succes. Gitaarles nemen doe je niet voor even. Ik kan je ondersteunen, als professional en liefhebber met meer dan 19 jaar leservaring, om het maximale plezier uit je instrument te halen.

Ontdek je muzikale talent

Door veel samen te spelen, te luisteren, de songs te oefenen en te herhalen kunnen we optimaal plezier beleven en de muziek zo naar ‘jouw hand’ zetten.Aanbod komen oa basis- en uitdagende akkoorden, slagpartijen, tokkels, ‘loopjes’ en solo- vaardigheden etc.In de eerste lessen leren we zo veel mogelijk leuke populaire nummers ( ‘tunes’).Eigen inbreng en plezier staat voorop.Ik neem je mee in mijn enthousiasme en laat je de  muziek ontdekken van makkelijk naar moeilijk via vele muzikale voorbeelden. Daarmee wordt oefenen een feest! Ik verzin ook graag voorbeelden en oplossingen om de gitaar te ontdekken en de hobbels die we tegenkomen te overwinnen.Door filmpjes te maken van de les of het op te nemen kan je de les thuis nog eens na luisteren en blijft het geleerde beter ‘hangen’ . Dan kom je goed voorbereid op les! Neem het liefst je eigen gitaar mee naar de proefles, dan kan ik kijken of deze voldoet. Mocht je er geen hebben, dan is dat voor de proefles geen probleem en zoeken we naar een geschikte gitaar.Ben je enthousiast geworden boek dan direct je proefles!

Stel je vraag aan Jeronimus

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.