Gineke Gorter

Zangles en muziektheorie in Utrecht Zuid

Introductie

Hoi! Mijn naam is Gineke Gorter en ik ben professioneel zangeres, songwriter, performer én vocal coach.

Vanaf het moment dat ik doorhad dat ik geluid kon maken, ben ik niet meer stil geweest. Zingen, dansen, acteren; ik wilde het allemaal. Al vanaf jonge leeftijd ben ik begonnen met zang-, dans- en muzieklessen en heb ik in verschillende kinderkoren en bandjes gezongen. Na het succesvol afronden van mijn studie Vocals Jazz & Pop aan het conservatorium ArtEZ te Arnhem ben ik actief in de muziekwereld, zowel nationaal als internationaal. Zo mocht ik zingen op bruiloften all the way in India, heb ik opgetreden op het festival Tomorrowland in België en mocht ik samen met het Metropole Orkest shows spelen in de Ziggo Dome. Ik zing in verschillende projecten, zowel leadvocals als backingvocals. Hiernaast schrijf ik mijn eigen muziek en ben ik te boeken voor workshops, als vocal coach en voor band-coaching.

Zangles

Zingen is voor mij het mooiste wat er is. En iedereen kan het! Zingen is het uiten van je gevoelens, even alles eruit gooien én een stukje ontspanning. Maar zingen kan ook heel technisch zijn. Wat gebeurt er eigenlijk precies? Welke spieren span je aan? Wat heb je nodig om deze noot te kunnen raken?

Door zangles heb ik mijn stem leren kennen en weet ik precies welke noten ik op mijn zang heb. Zo weet ik bijvoorbeeld hoe hoog én laag ik kan zingen en welke geluiden (sounds) ik kan toepassen. Dit zijn allemaal handige tools die ik jou graag zou willen leren.

De lessen beginnen met een korte warming up (inzingen). Daarna gaan we lekker aan de slag met een door jou gekozen liedje. We kunnen werken aan de volgende aspecten:

  • zangtechniek
  • sound
  • improvisatie
  • podiumpresentatie
  • interpretatie
  • timing
  • auditietraining
  • songwriting

Daarnaast vind ik plezier hebben in zingen het allerbelangrijkst! En hóe leuk is samen zingen? Daarom is het ook mogelijk om lessen te volgen in duo, trio of zelfs als groepsles. Wil je meer informatie? Stuur me een berichtje!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Gineke

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.