Georgia Nicolaou

Pianoles en zangles in Rotterdam Delfshaven, Rotterdam Charlois en via videoles

Componist, pianist en zangeres

Ik ben Georgia uit Cyprus. Ik ben een componist, pianist en zangeres. Ik heb mijn bachelor compositie gehaald in Utrecht en mijn master in Rotterdam. Tevens studeer ik al klassieke piano vanaf mijn vijfde! In onze lessen ontdek ik graag met jou de passie voor muziek. Dit geven we samen echt karakter door het bespelen van de piano of door het componeren van een muziekstuk!

Twee richtingen

Lesgeven is voor mij een proces met twee richtingen. Een proces van geven en krijgen door de input van elkaar. Ik deel mijn ervaring en mijn passie voor muziek graag met jou als leerling. Ook groei ik van jouw ervaring en passie als docent en persoon.Door mijn brede opleiding in compositie, van pop tot theater, dans en elektronische muziek, heb ik veel kennis opgedaan over dingen als harmonie, analyse en muziekgeschiedenis en kan ik gehoortraining bieden op een hoog niveau in verschillende muziekstijlen. Ik geef ook lessen in theorie, solfège en gehoortraining.Bovendien ben ik kundig in het doceren van kandidaten die zich voor het conservatorium willen inschrijven. Met een intensief programma waarin theorie, solfège en gehoortraining worden gedoceerd bereid ik je compleet voor op de toelating voor het conservatorium.

Cursusaanbod

Ik geef lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus:

  • Piano (Klassiek en Lichte Muziek)
  • Zang (voor beginners)
  • Compositie – arrangeren
  • Songwriting
  • Muziektheorie
  • Gehoortraining
  • Muziekproductie – Logic

Tijdens onze eerst les zullen we voornamelijk kijken wat jouw muzikale interesses zijn, wat jouw niveau is en wat je met je lessen wil bereiken. Zo kan ik een plan maken en houd ik rekening met wat jij wil en wat je motiveert.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Georgia

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.