Enrique Wolvekamp

Gitaarles in Rotterdam , Rotterdam Noord en via videoles

Introductie

Mijn naam is Luis Enrique Wolvekamp Guerrero en ik begon met gitaar spelen toen ik 7 jaar oud was op het plaatselijke conservatorium. In mijn familie speelde bijna iedereen een instrument, dus ik groeide op met veel muziek om me heen. Mijn oom speelde elke nacht gitaar voordat ik naar bed ging, dit heeft mijn beslissing om gitaar te spelen beïnvloed. Ik leerde altijd snel en het was al vroeg duidelijk dat ik mijn leven wilde wijden aan gitaar. Ik heb 14 jaar klassieke gitaar gestudeerd; ik begon op een plaatselijke conservatorium (Loja), heb daarna gestudeerd in Málaga en heb tot slot het conservatorium afgerond in Granada waarin ik een jaar een leerling was van professor Ricardo Gallén in Weimar (Duitsland). Al deze tijd heb ik mijn opleiding aangevuld met masterclasses en concerten.

Gitaarlessen

Al 10 jaar geef ik privélessen aan gitaarstudenten en amateurs/beginners. In mijn lessen kijk ik heel goed naar de techniek en de ergonomie, twee fundamentele aspecten voor elke muzikant. Hoewel mijn specialiteit klassieke gitaar is, gebruik ik ook andere bronnen in mijn lessen zoals improvisatie, popmuziek, rock, etc.

Proefles

Ik gebruik de proefles om de ervaring en de smaak van de leerling te leren kennen. Ook wil ik te weten komen wat je wil bereiken met de gitaarlessen, dan kunnen we een planning voor de lessen maken. Ik raad je aan om ook jouw gitaar mee te nemen om iets voor te spelen zodat ik jouw niveau kan inschatten. Wanneer je nog geen ervaring hebt, dan gebruiken we de gitaar om basisconcepten over de houding, techniek en het instrument uit te leggen.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Enrique

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.