Emmie te Pas

Pianoles en zangles in Rotterdam Noord

Arnhem en New York

Emmie te Pas geeft zangles en pianoles in Rotterdam Centrum. In 2014 studeerde ze af aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem met als hoofdvak zang en bijvak piano (jazz&pop). In 2015 verhuisde ze naar New York om daar zang te studeren aan The New School for Jazz and Contemporary Music. In New York is ze haar eigen band TÉPA begonnen en heeft ze veel gespeeld op bekende podia zoals Rockwood Music Hall, Café Wha en Shrine.

Vertrouwde sfeer

Sinds 2012 is Emmie actief als docent en geeft ze zangles, zowel privé als duo- en groepsles. Daarnaast geeft ze zangles gecombineerd met pianoles om jezelf te kunnen begeleiden en pianoles voor beginners. De lessen zijn voor jong en oud. Of je nou 8 jaar bent of 88 jaar, iedereen is welkom! De lessen worden opgebouwd rond de specifieke behoefte van de cursist. Verder is het voor Emmie van groot belang om een fijne vertrouwde sfeer te creëren waarin er wordt gewerkt aan je zang- of pianoniveau.

Zangles gecombineerd met pianoles

Wat betreft de zanglessen maakt het qua niveau niet uit of je nog nooit eerder iets met muziek hebt gedaan of dat je op professioneel niveau bezig bent met muziek. In de lessen worden er zangoefeningen gedaan en wordt er gewerkt aan verschillende nummers die ofwel de leerling aandraagt of waarvan Emmie denkt dat goed zou zijn om aan te werken. Plezier staat voorop in de lessen maar daarbij wordt er ook gewerkt aan gezond stemgebruik (techniek), intonatie (zuiverheid), uitspraak, timing, interpretatie, sound en alles wat je nog meer zou willen leren. Emmie begeleid de nummers op piano of er wordt gewerkt met backing tracks.Je kan er ook voor kiezen om de combinatie van zang en piano te doen. Hier leer je naast het zingen ook hoe je jezelf zou kunnen begeleiden op piano. Ook biedt Emmie pianolessen aan voor beginners. Hier leer je de eerste tools die je nodig hebt om piano te leren spelen.

Stel je vraag aan Emmie

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.