Chris Stellaard

Pianoles in Arnhem Arnhem Zuid en via videoles

Introductie

Mijn naam is Chris Stellaard en ik woon in Arnhem. Sinds mijn jeugd heb ik een passie voor pianospelen. Sinds een aantal jaren geef ik pianoles. Wat ik heel gaaf vind is mijn persoonlijke benadering. Samen zitten we aan de piano en neem ik je mee in de wereld van de muziek en in het bijzonder de wereld van de piano, maar ook van het keyboard. We gaan mooie dingen ontdekken. Mijn passie is jouw plezier voor de piano en muziek maken.

Ik had vroeger veel dromen wat ik graag wilde bereiken in de muziek. Sommige dromen kwamen uit. Toch ontdekte ik iets wat niet in mijn dromen voorkwam. Muziek maken met mensen die een schrammetje hebben. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als een piano-/muziekdocent die mensen met een beperking graag hun muzikale verhaal wil laten vertellen. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben, of bijvoorbeeld een vorm van autisme hebben maak ik graag tijd om samen de piano of het keyboard te ontdekken, Deze mensen hebben een bijzondere tweede taal, de taal van muziek. Graag maak ik je wegwijs in de noten, tonen en toetsen.

Pianoles thuis/studio/online

Een piano is meer dan alleen 88 toetsen. Je leert bij mij hoe je de piano mooi kan leren spelen. Belangrijk is natuurlijk dat je de noten kent, maar ook dat je weet wat akkoorden zijn. Je mag zelf ook zeggen wat je wilt leren, bijvoorbeeld klassieke muziek, popmuziek of misschien wil je jezelf begeleiden als je leuke liedjes gaat zingen. Samen gaan we op muzikale reis naar een wereld van ongekende creatieve mogelijkheden. Ik vind het leuk om jou te helpen bij het ontdekken van jouw muzikaliteit. Of je nu 7 of 80 bent. Je bent van harte welkom!

De lessen kunnen op verschillende locaties gegeven worden:

  • in mijn studio
  • bij jou thuis (in Arnhem)
  • online (buiten Arnhem)

Pianoles voor iedereen

Mijn pianolessen zijn wisselend en gericht op jou als piano-/keyboardspeler. Of je nu jong bent, wat ouder, beginnend of gevorderd, ik wil je graag inspireren om pianomuziek te ontdekken, de piano te ontdekken. Ook leer ik je graag hoe je met andere muzikanten samen muziek kan maken. Wat ik belangrijk vind is wat jij wil leren. Dit kunnen bekende liedjes zijn, klassieke muziek. Of misschien wil je wel leren improviseren.

Pianoles thuis/studio/online

Wanneer je pianoles krijgt mag je heel vaak oefenen. Dat doe je dan op je piano of keyboard. Nu is een piano of keyboard een belangrijke investering en kan veel geld kosten. Wanneer dit niet lukt kan ik je helpen een instrument te huren of te lenen. Neem gerust contact met mij hierover op. Dan kijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Wanneer je graag wil leren om piano te spelen, maar het is financieel moeilijk, dat lijkt het misschien dat pianospelen niet voor je in de weg is gelegd. Niet getreurd. Er zijn verschillende mogelijkheden dat dit toch mogelijk kan zijn. Laat mij het even weten. Ik help je graag op weg om toch les te kunnen krijgen,

 

 

 

 

Stel je vraag aan Chris

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.