Catalijne Wilde

Zangles en auditietraining in Rotterdam Delfshaven

Zang & Performance

Wil jij beter leren zingen én performen? Dan is dit je nieuwe zangdocente! Want een geweldige zanger kan niet zonder een ijzersterke performance!

Catalijne is een spontane, ad remme zangdocente. Afgestudeerd aan de opleiding muziektheater is ze als zangeres/actrice te zien in muziektheatervoorstellingen. Zo speelde ze meermaals op Theaterfestival De Parade (waaronder met ‘Don’t Shoot the Piano Player’), in de Nederlandse theaters en staat de Concours de la Chanson Liesbeth List prijs op haar naam. Daarnaast schrijft ze eigen, theatrale muziek (album ‘Through the Wilderness’) en is ze als songwriter aangesloten bij Strengholt Music Group. Met ten slotte een heel verleden op alle mogelijke podia en alle muziekgenres is haar ervaring breed, lang en diep!

Maar ze is heel gewoon gebleven hoor, zegt ze met twinkelende ogen. Het liefste wat ze namelijk doet is mensen blij maken en ontroeren door middel van zang en performance en die kennis deelt ze graag met jou! Zangtechniek en performance zijn samen de schakels die een lied laten raken of kraken, in élk liedgenre (‘van Adèle tot Brel’) en laat zij jou nu met haar enthousiasme, kennis en rondstrooiende levenslessen kunnen helpen een fantastische zanger of zangeres te worden!

Zo ziet jouw zangles eruit:

”Het is JOUW zangles, dus jij zingt wat jij wilt zingen. Alle muziekgenres mogen langskomen. We gaan op zoek naar jouw kracht! Samen stellen we doelen en al werkend aan zangtechniek en liedinterpretatie werken we toe naar een totaalperformance. Voor de echte liefhebber is er zelfs een opnamemicrofoon aanwezig, bespreekbaar om jouw zangdemo op te nemen! (Andere mogelijkheden naast recording lees je hier beneden).
Wanneer je les neemt bij mij bespreken we eerst wat jouw verwachtingen en wensen zijn waarop we daarna samen het lesprogramma invullen! Dus, wees van harte welkom voor een proefles!”  – Catalijne

// Voorbereiding AUDITIE kleinkunst/muziektheater/conservatorium opleiding

Wil jij auditie gaan doen en ben je nog onzeker over je zang? Ik zorg ervoor dat je klaargestoomd en vol zelfvertrouwen die auditie ingaat!

// Spreken in het openbaar

Voel jij je ongemakkelijk, onwennig of misschien zelfs angstig wanneer je moet spreken in het openbaar? Wil je tijdens presentaties op je werk, netwerkborrels of in persoonlijke situaties als een bruiloft zekerder zijn van jezelf als spreker? Dan kan ik je helpen. Spreken in het openbaar is namelijk niet anders dan zingen en performen op een podium en met de juiste technieken help ik jou met zekerheid spreken in het openbaar!

// Studiozang

Droom jij altijd al van je eigen zangopname? Wil je weten hoe het eraan toe gaat in een echte muziekstudio? Bij mij kun je ervaren hoe het is om je eigen zang op te nemen en vervolgens een echte demo mee naar huis te nemen! Iedereen kan live zingen, maar je zang opnemen in een studio met een koptelefoon op je oren en een backingtrack op de achtergrond is een heel andere uitdaging! Hoe, wat en waarom? Dat kun je komen ontdekken!

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Catalijne

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.