Albertha Kromhout

Gitaarles, Pianoles, Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 25,00

Locaties

Thuisstudio Hoveniersweg, Tiel

Reviews (1)

Vriendelijk Goed met kinderen Geduldig
Leuke proefles.

Annemiek Na 1 week les

Albertha Kromhout AK
Albertha
(1)
Vriendelijk Goed met kinderen Geduldig
Tiel
vanaf
€ 25,00
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben Bea Kromhout en geef al vele jaren gitaarles aan kinderen en volwassen. Ik ben enthousiast over muziek en het leren bespelen van een instrument. Dit draagt bij ​​aan een algemene gezonde ontwikkeling. Je kunt je aanmelden voor gitaarles vanaf je zevende jaar. Het enige wat je nodig hebt is een gitaar en een muziekstandaard voor thuis.  Muziek kan je tot troost zijn en bijvoorbeeld gevoelens van stress en angst verminderen.  Als je speelt, luistert, of zingt kun je opgaan in het moment en verdwijnen dit soort gevoelens naar de achtergrond.

Behalve klassiek gitaar speel ik  flamenco. De passie die eruit spreekt trekt me aan. Haar stevig ritmiek brengt energie en levensvreugde. Maak kennis met mij en ik maak je enthousiast over muziek en leer je gitaar spelen op een manier die jij leuk vindt.

Gitaarles

Ik geef gitaarles en bied de klassieke techniek aan of de flamenco techniek. Wil je liederen leren spelen, dan kan dat ook met een eenvoudige slagtechniek of een arpeggio.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Muziektherapie

Als muziektherapeut werk ik met diverse doelgroepen, zoals ouderen met alzheimer, kinderen met ontwikkelingsproblematiek, ademhalingsproblematiek, ADHD, NAH en autisme. Ik heb veel ervaring in het werken met verstandelijk beperkten, kinderen en jongeren tot 30 jaar. Muziektherapie werkt met een doelstelling zoals bijvoorbeeld activering, ontspanning, gevoelens beleven, communicatie, concentratievermogen en aandachtigheid vergroten. Het middel om dit doel te bereiken is muziek met haar vele klankkleuren en parameters als ritme, melodie en harmonie.

Ook geef ik klankontspanning en werk dan met bv klankschalen, Dit kan op of om het lichaam.

Ik ben opgeleid als muziektherapeut op hogeschool Leiden.

DSC05867 copy

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Zangles

Je kan bij mij terecht voor zang of zangtherapie. De laatste richt zich op ontspanning en op verdieping en verbreding van de adem. Je leert met meer gemak en plezier te zingen. En .. zingen vergroot je welbevinden, versterkt je immuunsysteem en laat je stralen.

DSC02414

Pianoles

Als laatste geef ik ook pianoles voor beginners. Wil je starten met piano dan help ik je daar graag mee. Voor kinderen geldt een minimumleeftijd van 7 jaar.