Bea Kromhout

Gitaarles, zangles en pianoles in Tiel

Introductie

Ik ben Bea Kromhout en geef al vele jaren gitaarles aan kinderen en volwassen. Ik ben enthousiast over muziek en het leren bespelen van een instrument. Dit draagt bij ​​aan een algemene gezonde ontwikkeling. Je kunt je aanmelden voor gitaarles vanaf je zevende jaar. Het enige wat je nodig hebt is een gitaar en een muziekstandaard voor thuis.  Muziek kan je tot troost zijn en bijvoorbeeld gevoelens van stress en angst verminderen.  Als je speelt, luistert, of zingt kun je opgaan in het moment en verdwijnen dit soort gevoelens naar de achtergrond.

Behalve klassiek gitaar speel ik  flamenco. De passie die eruit spreekt trekt me aan. Haar stevig ritmiek brengt energie en levensvreugde. Maak kennis met mij en ik maak je enthousiast over muziek en leer je gitaar spelen op een manier die jij leuk vindt.

Gitaarles

Ik geef gitaarles en bied de klassieke techniek aan of de flamenco techniek. Wil je liederen leren spelen, dan kan dat ook met een eenvoudige slagtechniek of een arpeggio.

Muziektherapie

Als muziektherapeut werk ik met diverse doelgroepen, zoals ouderen met alzheimer, kinderen met ontwikkelingsproblematiek, ademhalingsproblematiek, ADHD, NAH en autisme. Ik heb veel ervaring in het werken met verstandelijk beperkten, kinderen en jongeren tot 30 jaar. Muziektherapie werkt met een doelstelling zoals bijvoorbeeld activering, ontspanning, gevoelens beleven, communicatie, concentratievermogen en aandachtigheid vergroten. Het middel om dit doel te bereiken is muziek met haar vele klankkleuren en parameters als ritme, melodie en harmonie.

Ook geef ik klankontspanning en werk dan met bv klankschalen, Dit kan op of om het lichaam.

Ik ben opgeleid als muziektherapeut op hogeschool Leiden.

Zangles

Je kan bij mij terecht voor zang of zangtherapie. De laatste richt zich op ontspanning en op verdieping en verbreding van de adem. Je leert met meer gemak en plezier te zingen. En .. zingen vergroot je welbevinden, versterkt je immuunsysteem en laat je stralen.

Pianoles

Als laatste geef ik ook pianoles voor beginners. Wil je starten met piano dan help ik je daar graag mee. Voor kinderen geldt een minimumleeftijd van 7 jaar.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Bea

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.