Ontdek de wereld van Afrikaans slagwerk

Boek direct je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Djembéles Delfshaven

Djembéles Delfshaven bij School of Music. Deze West Afrikaanse drum is al eeuwen oud en heeft een rijke traditie. De djembé wordt volgens de traditie altijd in groepen bespeeld, hierbij worden er begeleidende partijen en een solopartij gespeeld.

Lijkt het je leuk om djembéles te volgen op één van onze leslocaties in of in de omgeving van Delfshaven? Wij bieden djembélessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de djembéles als beginner of gevorderde.

Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze djembédocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze djembélessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren djembédocenten (in Delfshaven) die jou graag helpen om de djembé (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. 

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Veel van onze djembédocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Djembélessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je djembé? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een djembé.

Boek nu je proefles djembé online in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Djembéles in Delfshaven

Onze djembédocenten in Delfshaven

Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde...
percussieles
Ontdek bij Yannick de ritmes uit Latijns Amerika op Conga’s, Bongo en Timbales! Yannick van ter Beek is een allround percussionist afgestudeerd...
percussieles
© Copyright - School of Music | KvK nr 67716407 | Willem Buytewechstraat 45 3024BK Rotterdam