Meezingen 2.0 in de metro of bus

Boek direct je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Zangles in Zuid-Holland

Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze leslocaties in Zuid-Holland? Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten. Zoek je nog naar je muzikale stijl of wil je meer doen met je presentatie of techniek? Je kunt voor zangles terecht als beginner of gevorderde. Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze zangdocenten.

Het lijkt je geweldig om meer te doen met je stem, maar je hebt het gevoel dat je te weinig bereik hebt in je stem. Of misschien wordt je snel hees als je zingt. Herkenbaar? Kom dan eens naar onze zangles. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren docent én artiest. Zij bepalen samen met jou hoe je je stem op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Kinderen kunnen bij ons zangles volgen vanaf een leeftijd van 7 jaar. Op zangles werk je natuurlijk aan je stem maar ook aan je zelfvertrouwen. Je leert jezelf te presenteren als je zingt en je overwint je schroom om voor anderen te zingen. Wil je zangles voor je kind uitproberen om te kijken hoe het bevalt, maak dan een afspraak voor een kennismakingsles!

Onze betaalbare tarieven

Leslocaties


Docenten

Rotterdam Noord, Liskwartier
gitaarles
Rotterdam Delfshaven
gitaarles
Rotterdam Noord
gitaarles
Rotterdam Charlois
gitaarles
Rotterdam Blijdorp
gitaarles
Capelle Centrum
gitaarles
Rotterdam Charlois, Capelle Fascinatio
gitaarles
Rotterdam Charlois, Feyenoord
gitaarles
Rotterdam Delfshaven
gitaarles
Rotterdam Kralingen
gitaarles
Rotterdam Oude Westen
vioolles
Rotterdam Charlois
gitaarles
Rotterdam Charlois
gitaarles
gitaarles