Meezingen 2.0 in de metro of bus

Zangles

Starten met zangles

Lijkt het je leuk om zangles te volgen op één van onze leslocaties in Zuid-Holland? Onze zanglessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren zangdocenten. Zoek je nog naar je muzikale stijl of wil je meer doen met je presentatie of techniek? Je kunt voor zangles terecht als beginner of gevorderde. Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze zangdocenten.

Het lijkt je geweldig om meer te doen met je stem, maar je hebt het gevoel dat je te weinig bereik hebt in je stem. Of misschien wordt je snel hees als je zingt. Herkenbaar? Kom dan eens naar onze zangles. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren docent én artiest. Zij bepalen samen met jou hoe je je stem op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Zangeres

Zangles afgestemd op jouw behoefte

De docent heeft aangegeven vanaf welke leeftijd kinderen zangles kunnen geven. Op zangles werk je natuurlijk aan je stem maar ook aan je zelfvertrouwen. Je leert jezelf te presenteren als je zingt en je overwint je schroom om voor anderen te zingen. Wil je zangles voor je kind uitproberen om te kijken hoe het bevalt, maak dan een afspraak voor een proefles.

Boek direct een zangles

Onze zangdocenten

Bekijk alle 31 zangdocenten

Leslocaties zangles