Beklim die ladder

Groep - Muzikale vorming

Muzikale vorming voor kinderen

Heb je ontdekt dat jouw kind muzikaal is en wil je graag aan de slag, meld je kind dan aan voor de cursus muzikale vorming. In deze lessen kan je kind kennismaken met alle muzikale dimensies, zoals: muziek en emoties, het werken met verschillende ritmes, samen zingen, kennismaken met muziekinstrumenten zoals gitaar, ukelele en percussie en muziekstijlen. Hierbij staat het genieten van muziek en het samen plezier maken centraal.

Onze groep - muzikale vormingdocenten

Zoek je een groep - muzikale vormingleraar of groep - muzikale vorminglerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 1 resultaten.

1 van 1 resultaten

Eva

Les aan huis Thomsonlaan
vanaf€ 22per 30 min.
Privéles aan huis
Les aan huis Thomsonlaan
vanaf€ 22per 30 min.
Toen ik 11 was schreef ik mijn eerste compositie voor mijn vader, mijn zus en mijzelf. Ik was componist voordat ik wist dat er componisten bestonden. Ik wilde altijd al…
Bekijk profiel
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 1 docenten

Docenten muzikale vorming

Onze docenten muzikale vorming geven allemaal hun eigen invulling aan de cursus. Hierdoor kunnen dingen als minimale leeftijd, inhoud van de cursus en groepsgrootte uiteen lopen. Heb je hier vragen over? Informeer dan bij de docent van je keuze via het contactformulier.

Boek direct een groep - muzikale vormingles