Meerstemmig zingen of een gave solo zingen doe je met elkaar

Boek nu je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Groepsles zang Rotterdam

Zangles in een groep

In deze groepsles zang gaan we hard aan de slag om zowel eenstemmig als meerstemmig te leren zingen. We beginnen de les met het opwarmen van de stem door specifieke oefeningen die ik voor die dag gepland heb. Deze hangen samen met het nummer (of nummers) dat we zullen gaan zingen. De focus is om met elkaar te genieten van het samen muziek te maken en te werken aan de vaardigheden die nodig zijn om solo of meerstemmig te zingen.

Alle niveaus welkom

Voor deze les kun je je aanmelden als je al zangervaring hebt, maar ook als je voor het eerst zangles neemt. De groep bestaat uit 3-4 personen. Hierdoor is er ruimte om meerstemmig te zingen, maar ook voldoende aandacht voor je eigen stem ontwikkeling. De groepslessen worden opgedeeld in de leeftijdsgroepen 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar.

 

Aanmelden

De lessen vinden plaats in hostel de Mafkees aan de Vijverhofstraat 47 in Rotterdam. Je kunt je aanmelden via de proefles button op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur de docent een bericht via de profielpagina. Tijdens de proefles is er ook ruimte om je vragen te stellen.

Docenten

Emmie te Pas geeft zangles en pianoles. In 2014 studeerde ze af aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem met als hoofdvak zang en bijvak piano (jazz&...

Leslocaties