Zomercursus drums in Rotterdam Charlois

Drummers opgelet!

Lijkt het je leuk om in de zomermaanden je drumvaardigheden flink aan te pakken, dan is er speciaal voor jou de DRUM-BOOTCAMP. Dit is een week waarin je 5 dagen
achtereen met een kleine groep 2 uur intensief bezig bent met diverse aspecten van het drummen in een band. De DRUM-BOOTCAMP wordt geleid door verschillende docenten.

Zomercursus drummen

Tijdens de DRUM-BOOTCAMP ga je een week lang iedere ochtend aan de slag met drums. Wil je je vaardigheden op het drumstel bijspijkeren en heb je zin in wat afwisseling tijdens de zomervakantie, meld je dan hier aan.

Tijden en aanmelden

Voor wie: drummers (kinderen en volwassenen)
Waar: Drumstudio Charlois, Clemensstraat 111 in Rotterdam
Wanneer: 16 t/m 20 juli 2018 – 10.00 tot 12.00
Kosten: € 95,- per drummer (volwassenen € 125,- ) inclusief lesmateriaal
Aanmelden: Wil je meedoen? Klik dan op proefles boeken op deze pagina (de betaling doe je bij deze cursus later). Vermeld je leeftijd en drumervaring in het veld motivatie, dan proberen we hier rekening mee te houden in het programma! Heb je nog vragen dan kan je Kees een bericht sturen via zijn profielpagina.

 

Docenten

Bij Kees de Dreu kun je terecht voor drumles en cajonles. Hij heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Je kunt bij hem terecht...
percussieles

Leslocaties