In no time exotische ritmes leren spelen!

Cajonles

Starten met cajonles

De cajon (spreek uit: ‘kagon’) is een Zuid Amerikaans percussie-instrument. Wil jij je vaardigheden op de cajon verbeteren of lijkt het je leuk om de lekkerste ritmes uit een cajon te kunnen toveren? Kom dan eens langs bij de cajonles van School of Music. Onder leiding van een ervaren docent kan je bij ons aan de slag om dit bijzondere instrument beter te leren beheersen.

Onze cajondocenten

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 6 docenten.

6 van 6 docenten
Luis bij Locatie Keilestraat
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
George bij Locatie Capelseweg
(2 reviews)
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(1 review)
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Yannick bij Locatie Keilestraat
(1 review)
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 6 docenten

De cajon bestaat uit een houten kist met een gat aan de achterkant met daarin ijzeren snaren of belletjes die meetrillen als de cajon wordt aangeslagen. Door zijn compacte vorm is dit de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. De cajon is in staat om zowel hoge als lage noten te produceren, alles over de technieken en stijlen die je op de cajon kan spelen leer je bij School of Music!

Lijkt het je leuk om te starten met cajonles? Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners en gevorderden in alle leeftijden. Kinderen kunnen cajonles volgen vanaf 7 jaar. Voor de proefles is het niet nodig dat je een eigen cajon hebt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over de aankoop van een eigen cajon. Boek hier je proefles.

Boek direct een cajonles

Leslocaties cajonles