Ervaar de cello in groepsverband

Boek nu je proefles
proefles € 10,- 30 min.

Groepsles cello voor volwassenen

Samen cello bespelen

De beginnerscursus cello is een groepsles voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk vindt om gezamenlijk de mogelijkheden van de cello te verkennen. Tijdens de groepsles luister je naar elkaar en leer je wat het is om gezamenlijk een stuk te spelen. De groepsles setting zorgt voor een leuke en afwisselende dynamiek. Tijdens de cursus is er aandacht voor de basis van de cello en behandelen we de benodigde muziektheorie. Verderop in de cursus maken we tevens kennis met het kamermuziek repertoire van de cello. In de groepsles cello gaat het uiteindelijk om genieten van het samenspel in een leuke sfeer.

Alle niveaus

Lijkt het je een leuke uitdaging om in groepsverband celloles te volgen? Dat kan! Je kunt je aanmelden voor een proefles om eens te kijken of dit iets voor je is. De cursus duurt 10 weken en is geschikt voor beginners en licht gevorderden van 18 jaar en ouder. Klik op proefles aanvragen voor meer informatie over de beschikbare data en tijden.

Locatie en docent

De lessen gebeuren onder leiding van Ivan Nogueira. Ivan is een enthousiaste cellodocent die naast groepslessen ook privé celloles en pianoles geeft. Ivan: “Ik wil mijn passie en liefde voor muziek graag delen. Kwaliteit en plezier komen altijd hand in hand in mijn lessen. Bij mij leer je hoe de cello wordt gespeeld, maar ook om op een andere manier naar muziek te luisteren.” Wil je hier meer over weten, boek dan een proefles via de link onderaan de pagina. De lessen vinden plaats in Het Klooster in Rotterdam Noord aan de Ruivenstraat 81. Een eigen cello is vereist, de lesmaterialen krijg je bij de cursus. Beschik je niet over een eigen cello dan kan je het beste eerst een privé-proefles volgen.

Docenten

Ivan Nogueira is een ervaren kamermuziek en orkest cellist. Muziek boeide hem al vroeg in zijn jeugd en op de leeftijd van 8 jaar kreeg hij zijn eerste...
vioolles
vioolles

Leslocaties