Bandcoaching in Rotterdam Charlois

Zomerworkshop bandcoaching

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om te spelen in een band? En hoe het is om de pannen van het dak te spelen tijdens een echt concert? Of hoe je een eigen nummer opneemt in een echte studio? Dan is deze zomerworkshop bandcoaching wat voor jou! Deze zomer organiseren drummer Henri van den Berg en zanger, gitarist en songwriter Frank Goverts de “Band in een week” workshop! Hierin ga jij als muzikant een band vormen met de andere cursisten. Met elkaar ga je muziek schrijven, maar ook leer je veel over hoe muziek in elkaar zit. Je leert om samen te spelen, je leert hoe je ritmes, harmonieën en melodieën gebruikt om je eigen muziek te maken, maar ook hoe je de muziek die jij tof vindt zo goed mogelijk kunt spelen!

Details

De workshop duurt 5 dagen van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. De locatie is: wijkcentrum Oud Charlois aan de Clemensstraat 111 in Rotterdam. Je kunt deelnemen als gitarist, drummer, basgitarist, toetsenist en/of zanger (m/v). Enige ervaring is vereist. De kosten voor deze workshop bedragen 150 euro t/m 20 jaar, 181,50 euro vanaf 21 jaar.

Tijdens deze dagen leer je alles over verschillende genres in de muziek. Dit kan Top 40 muziek zijn, maar ook hiphop of classic rock! Op de vijfde dag gaan we de studio in: je gaat dan een nummer opnemen met je band! Dus op die dag krijg je jouw eerste nummer op CD mee!

Tijden en aanmelden

9-12 jaar: maandag t/m vrijdag 09:30 – 12:30 uur

12-18 jaar: maandag t/m vrijdag 13:30 – 16:30 uur

18+: maandag t/m vrijdag 19:00 – 22:00 uur

Je kunt je aanmelden door een proefles te boeken. Let hierbij op het tijdstip want dit hangt samen met de leeftijdscategorie. Twijfel je over je niveau of heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen met de bandcoaching docent Henri van den Berg.

De indeling gebeurt op basis van beschikbaarheid. Bekijk ook de video’s van Henri en Frank.

 

Docenten

Als drummer sta ik bekend om mijn energie en drive. Muzikaliteit, creativiteit en spelen met overtuiging zijn in mijn optiek de belangrijkste eigenschappen...

Leslocaties