Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

Accordeonles

Starten met accordeonles?

Op zoek naar accordeonles in Zuid-Holland? Bij ons kun je hiervoor terecht! De accordeon is een toets- knop- en blaas(balg) instrument, een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt.

Onze accordeondocenten

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Helena bij Thuisstudio Pompenburg
(3 reviews)
Accordeonles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Simone bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2 reviews)
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 2 docenten

De accordeon hoor je terug in diverse stijlen. Of het nu popmuziek, klassiek of folk is, alles is mogelijk! Er zijn verschillende soorten accordeons. Je kunt bij ons les volgen op zowel de klavieraccordeon als de knoopaccordeon.  Onze docenten hebben ervaring met de Standard Bass (Stradella) en het Free-Bass systeem.

Wil je eens kijken of de accordeon iets voor je is maar heb je nog geen instrument? Tijdens de proefles kan de docent je informeren over de mogelijkheden voor aanschaf of huur van een accordeon. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Wil je zelf accordeon leren spelen? Boek direct je proefles online.

Boek direct een accordeonles

Leslocaties accordeonles