Jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Contrabasles Rotterdam

Contrabasles Rotterdam bij School of Music. De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.

Zou je graag contrabasles volgen in Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden contrabaslessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor contrabasles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Onze ervaren contrabasdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze contrabaslessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren contrabasdocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de contrabas (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze contrabasdocenten. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad.

Contrabaslessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij contrabasles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek direct online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Contrabasles in Rotterdam

Onze contrabasdocenten in Rotterdam

Bij Luc van Gestel kun je terecht voor basgitaarles en contrabasles. Luc studeerde Basgitaar en Contrabas aan het Rotterdams Conservatorium, en was daarna...
vioolles