Jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Contrabasles Delfshaven

Contrabasles Delfshaven bij School of Music. De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.

Zou je graag contrabasles volgen in Delfshaven op één van onze leslocaties? Wij bieden contrabaslessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor contrabasles als beginner of gevorderde.

Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze contrabasdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele contrabasdocent kan je in Delfshaven aan de slag om de contrabas beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. 

Contrabaslessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Veel van onze contrabasdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Tijdens een proefles contrabas informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Boek nu je proefles contrabas online in Delfshaven. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Contrabasles in Delfshaven

Onze contrabasdocenten in Delfshaven

Jeroen geeft basgitaarles en gitaarles, en is op de basgitaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht (bachelor) en Rotterdam (master). Jeroen...
gitaarles
vioolles