Jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Contrabasles Capelle a/d IJssel

Contrabasles Capelle a/d IJssel bij School of Music. De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.

Zou je graag contrabasles volgen in of rondom Capelle a/d IJssel op één van onze locaties? Wij bieden contrabaslessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de contrabasles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Onze ervaren contrabasdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze contrabaslessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren contrabasdocenten (in Capelle a/d IJssel) die jou graag helpen om de contrabas (nog) beter te beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Contrabaslessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze contrabasdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn Heb je muziek die je graag zou willen spelen met je contrabas? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles contrabas informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Boek nu je proefles online in Capelle a/d IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Contrabasles in Capelle a/d IJssel