Jazzy gepluk of gevoelig gestrijk

in Capelle aan den IJssel

Contrabasles Capelle aan Den IJssel

Contrabasles Capelle aan den IJssel bij School of Music. Ben je op zoek naar contrabasles of wil je contrabasles voor je kind aanvragen in of in de buurt van Capelle aan den IJssel? Wij bieden contrabaslessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je bent welkom voor de contrabasles als beginner of gevorderde.We werken met enthousiaste docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze contrabasdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze contrabasdocenten in Capelle aan Den IJssel

Zoek je een contrabasleraar of contrabaslerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 5 docenten.

5 van 5 docenten
Marijn bij Locatie Capelseweg
(2)
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.3 km
bekijk
Donatas bij Locatie Vijverhofstraat
English
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
6.9 km
bekijk
Yiannis bij Locatie Pieter de Hoochweg
English
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
8.5 km
bekijk
Jeroen bij Thuisstudio Mathenesserdijk
(2)
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9.3 km
bekijk
Rik bij Thuisstudio Hudsonstraat
Privéles
Contrabasles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9.6 km
bekijk
Bekijk alle 5 contrabasdocenten in Capelle aan Den IJssel

Onder leiding van een ervaren docent kan je in Capelle aan den IJssel aan de slag om de contrabas beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze contrabasdocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Contrabas spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen contrabaslessen je goed helpen om met regelmaat te blijven oefenen. Veel van onze contrabasdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Contrabas leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze contrabasdocenten. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je contrabas? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een contrabas. Boek meteen je proefles contrabas online in Capelle aan den IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles contrabas boeken.

Leslocaties contrabasles in Capelle aan Den IJssel