Waan je in een andere wereld

in Den Haag Centrum

Celloles Centrum

Celloles Den Haag Centrum bij School of Music. Wil je graag beter cello kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in Den Haag? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor celloles als beginner of gevorderde.Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze cellodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cellodocenten in Centrum

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Laura bij Thuisstudio Zwetstraat
(1)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.4 km
bekijk
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
(2)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
19.9 km
bekijk
Bekijk alle 2 cellodocenten in Centrum

Onder leiding van een professionele cellodocent kan je in Centrum aan de slag om de cello beter te leren beheersen. Cellolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze cellodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van de cellodocenten.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn.Tijdens een proefles cello informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Boek nu je proefles online in Den Haag Centrum. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles cello boeken.

Leslocaties celloles in Centrum