In no time exotische ritmes leren spelen!

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Cajonles Rotterdam

Cajonles Rotterdam bij School of Music. Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!

Op zoek naar cajonles of wil je cajonles voor je kind aanvragen in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de cajonles als beginner of gevorderde.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze cajondocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze cajonlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren cajondocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de cajon (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de cajondocenten. 

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze cajonlessen geldt één maand opzegtermijn.

Cajonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen bij cajonles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek meteen online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles cajon boeken.

Onze locaties voor Cajonles in Rotterdam

Onze cajondocenten in Rotterdam

Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde...
percussieles
Bij Kees de Dreu kun je terecht voor drumles en cajonles. Hij heeft gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Je kunt bij hem terecht...
percussieles
Luis Mora is geboren in Chili en verhuisde op z’n 18e naar São Paulo, Brazilië om drums te studeren aan het Berklee conservatorium in Souza Lima....
percussieles
Ontdek bij Yannick de ritmes uit Latijns Amerika op Conga’s, Bongo en Timbales! Yannick van ter Beek is een allround percussionist afgestudeerd...
percussieles