In no time exotische ritmes leren spelen!

in Rotterdam Delfshaven

Cajonles Delfshaven

Cajonles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Wil je graag beter cajon kunnen spelen of wil je je vaardigheden verder uitbouwen in de omgeving van Rotterdam? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Onze cajonlessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze cajondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze cajondocenten in Delfshaven

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 7 docenten.

7 van 7 docenten
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
408 m
bekijk
Luis bij Locatie Soundport studio Luis
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.5 km
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.5 km
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.5 km
bekijk
Joris bij Locatie Vijverhofstraat
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Joris bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.5 km
bekijk
Lauriane bij Locatie Zwart Janstraat
(2)
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.6 km
bekijk
Bekijk alle 7 cajondocenten in Delfshaven

Onze cajonlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren cajondocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de cajon (nog) beter te beheersen. Cajonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze cajondocenten. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij cajonles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles cajon online in Rotterdam Delfshaven. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties cajonles in Delfshaven