In no time exotische ritmes leren spelen!

in Rotterdam

Cajonles Rotterdam

Cajonles Rotterdam bij School of Music. Lijkt het je leuk om cajonles te volgen op één van onze leslocaties in Rotterdam? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de cajonles als beginner of gevorderde.We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze cajondocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Onze cajondocenten in Rotterdam

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 6 docenten.

6 van 6 docenten
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
2.3 km
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.5 km
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.5 km
bekijk
George bij Locatie Capelseweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
7 km
bekijk
Luis bij Locatie Keilestraat
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.5 km
bekijk
Yannick bij Locatie Keilestraat
(1)
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.5 km
bekijk
Bekijk alle 6 cajondocenten in Rotterdam

Onder leiding van een enthousiaste cajondocent kan je in Rotterdam aan de slag om de cajon beter te leren beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze cajondocenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Cajonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Cajon leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijnTijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cajondocenten. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je cajon? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Boek direct online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles cajon boeken.

Leslocaties cajonles in Rotterdam