In no time exotische ritmes leren spelen!

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Cajonles Delfshaven

Cajonles Delfshaven bij School of Music. Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!

Lijkt het je leuk om te starten met cajonles in of in omgeving van Delfshaven? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Onze cajonlessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren cajondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cajonlessen worden gegeven door enthousiaste en ervaren cajondocenten (in Delfshaven) die jou graag helpen om de cajon (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg tevreden zijn over de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. 

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Cajon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cajonlessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand.

Veel van onze cajondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij cajonles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles cajon in Delfshaven. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Cajonles in Delfshaven

Onze cajondocenten in Delfshaven

Lauriane Ghils combineert in haar werk percussie en theater. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar haar moeder djembé speelde en zong. Op haar zesde...
percussieles
Ontdek bij Yannick de ritmes uit Latijns Amerika op Conga’s, Bongo en Timbales! Yannick van ter Beek is een allround percussionist afgestudeerd...
percussieles