In no time exotische ritmes leren spelen!

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Cajonles Capelle a/d IJssel

Cajonles Capelle a/d IJssel bij School of Music. Door zijn compacte vorm en veelzijdige klank is de cajon de ideale vervanging van een drumstel voor kleine gelegenheden. Alles over de technieken en stijlen leer je bij School of Music!

Zou je graag cajonles volgen in of rondom Capelle a/d IJssel op één van onze locaties? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor cajonles als beginner of gevorderde.

We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze cajondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een enthousiaste docent kan je in Capelle a/d IJssel aan de slag om de cajon beter te leren beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Cajon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cajonlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Tijdens een proefles cajon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij cajonles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek meteen online je proefles in Capelle a/d IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Cajonles in Capelle a/d IJssel