In no time exotische ritmes leren spelen!

in Capelle aan den IJssel

Cajonles Capelle aan Den IJssel

Cajonles Capelle aan den IJssel bij School of Music. Overweeg je te starten met cajonles in of in omgeving van Capelle aan den IJssel? Wij bieden cajonlessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze cajondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze cajondocenten in Capelle aan Den IJssel

Zoek je een cajonleraar of cajonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 7 docenten.

7 van 7 docenten
Joris bij Locatie Vijverhofstraat
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
6.9 km
bekijk
Lauriane bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
8.5 km
bekijk
Kees bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
8.6 km
bekijk
Luis bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
8.6 km
bekijk
Luis bij Locatie Soundport studio Luis
Privéles
Cajonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
10.2 km
bekijk
Lauriane bij Locatie Zwart Janstraat
(2)
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
6.8 km
bekijk
Joris bij Locatie Wijkcentrum Charlois
Privéles
Cajonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
8.6 km
bekijk
Bekijk alle 7 cajondocenten in Capelle aan Den IJssel

Onze cajonlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren cajondocenten (in Capelle aan den IJssel) die jou graag helpen om de cajon (nog) beter te beheersen. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze cajondocenten. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Cajon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cajonlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen.

Cajon leren spelen bij School of Music

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijnZou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen met je cajon? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een cajon. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cajondocenten. Boek direct online je proefles cajon in Capelle aan den IJssel. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties cajonles in Capelle aan Den IJssel