Boeken = simpel

Yuliya

(1)
Privéles
Locatie In de Lugt
vanaf € 20 per 30 min.
Locatie In de Lugt
vanaf € 20 per 30 min.

Leven als kunst en muziek als kunsttherapie

Dit is geen pianoles, geen vingertraining, geen energieboost, geen psychologische training en geen meditatie – dit is alles-in een! Hallo! Ik ben Yuliya Khakhlova. Pianist, pedagoog, muziektherapeut. Meer dan 30 jaar speel ik piano en al meer dan 10 jaar geef ik pianoles. In het begin heb ik gewerkt op een gewone muziekschool maar dat systeem werkte niet zo goed voor mij. Dit is omdat kinderen zich door te ‘schoolse’ verminderen vaak helemaal van muziek afkeren. En dit klopt niet, het zou juist andersom moeten zijn!

De afgelopen jaren raakte ik gefascineerd door muziektherapie en welke invloed muziek heeft op ons brein, op onze ontwikkeling en onze gezondheid. Ik begreep hoe belangrijk het is om in elke persoon een creatief proces tot stand te brengen. Daarom heb ik besloten mijn eigen pianopraktijk te starten. Mijn wens is de dromen van iedereen te realiseren. Want iedereen kan piano spelen, improviseren, genieten van jezelf, je eigen creativiteit en van je innerlijke wereld!

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie In de Lugt in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost € 10. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Yuliya

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.