Boeken = simpel

Youssef

(11)
Vriendelijk
Deskundig
Goed met kinderen
Locatie 's-Gravendijkwal
en 2 andere locaties
vanaf€ 22,50per 30 min.
Privéles
Locatie 's-Gravendijkwal
en 2 andere locaties
vanaf€ 22,50per 30 min.

Muzikale familie

Afkomstig uit een muzikale familie is de muziek hem zoals gezegd met de paplepel ingegeven. Nog voordat Youssef met zijn voeten bij de pedalen kon is hij op zesjarige leeftijd begonnen met drummen. Om zich voor te bereiden op een conservatorium heeft hij lessen gevolgd bij Dave van Beek (o.a. Acda & de Munnik, Karin Bloemen). In 2015 begint hij met zijn opleiding aan het conservatorium van Arnhem (ArtEZ), waar hij jazz en pop-drums studeert bij René Creemers en Etienne Nilessen. Twee jaar later maakt Youssef de overstap naar het conservatorium van Rotterdam (Codarts), waar hij verder opgeleid wordt door Hans Eijkenaar (o.a. Kane, Trijntje Oosterhuis) en Martijn Vink (o.a. Anouk, Metropole Orkest).

De taal van de muziek

Door naast zijn studie al op zeventienjarige leeftijd te beginnen met lesgeven heeft hij veel ervaring opgedaan in de vorm van privéles, bandcoaching en workshops op scholen. Over zijn lessen zegt hij: ‘’Ik pas mijn lessen altijd aan op de leerling; iedere persoon is anders, dus iedere les ook. Het belangrijkste is dat ze met meer kennis en passie de deur uitgaan, dan ze hadden toen ze binnenkwamen. Of het nu gaat om pop, rock, jazz of hiphop; de taal van de muziek is universeel. Het mooiste aan lesgeven voor mij, is dat ik mensen van jong en oud die taal mag bijbrengen.’’

Drumlessen voor beginners en gevorderden

Cursus beginner
Heb je altijd al willen drummen of wil je simpelweg even checken of drummen misschien iets voor jou is? Dan ben je aan het goede adres! Tijdens jouw eerste les maken we op een muzikale manier kennis met elkaar en leer ik jou je eerste echte groove! Misschien blaas je me wel omver in een drumbattle? Het maakt niet uit; zolang het maar leerzaam en leuk is!

Cursus gevorderde
Weet je ondertussen wel hoe je de stokken vasthoudt en heb je al enige ervaring? Misschien soleer jij in een 7/8ste op 180bpm met 16e in groupings van 5 terwijl je nadenkt over het avondeten? Ook dan ben je meer dan welkom! Binnen de muziek ligt er altijd ruimte voor verbetering en kun je steeds weer je grenzen verleggen. Daar help ik je graag bij!

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Youssef

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.