Boeken = simpel

Locatie: Thuisstudio Doorbraak
(3)
Privéles
Blokfluitles
Klarinetles
Pianoles
Vioolles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Multi-muzikant

Yanou is letterlijk een multi-muzikant. Al van jongsaf aan bespeelt ze diverse instrumenten en zingt ze. Daarnaast staat ze als dirigente voor verschillende ensembles en koren en maakt ze arrangementen. Ze is ook thuis in een multi-veelvoud aan stijlen. Naast het spelen van klassiek, filmmuziek en jazz staat ze op het podium met het Orquesta Típica Belgica (tango), The Rodeo Roses (country/pop) en Vigilante (rock).

Alles is mogelijk

Yanou houdt ervan om haar passie voor reizen te combineren met haar muzikale carrière. Naast verschillende internationale concertreizen met haar symfonische jeugdorkest Musilene, gaf ze een paar maanden muziekles in Malawi en volgde ze een summer program aan Berklee College of Music (Boston, USA). Ook werkte ze een aantal jaren nauw samen met the European Association for Music in Schools (EAS) voor de organisatie van een internationaal studentenforum en een internationale conferentie op verschillende plekken in Europa. Komende zomer zal ze lesgeven in El Salvador in een El Sistema-project.Zoals je al merkt houdt Yanou van avontuur. Zo klom ze onlangs met klarinet en viool een berg op om daar een concert te geven op 3400m hoogte. Haar motto: ‘’Ain’t no mountain high enough. Alles is mogelijk’’, een filosofie die ook duidelijk in haar lesgeven terug te vinden is.

Muzieklessen

Yanou behaalde de masterdiploma’s muziekpedagogie en viool aan LUCA School of Arts te Leuven (BE) en een bachelor in wereldmuziek aan Codarts Rotterdam. Als leerkracht heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd in muziekscholen in België en als freelance workshop-begeleider. Bij haar kan je terecht voor viool/altviool-, piano-, klarinet- en zangles. Yanou is een enthousiaste leerkracht die steeds vanuit de interesses en capaciteiten van de leerling werkt. Aan muzikaliteit en samenspel hecht ze veel belang en ze barst van creatieve oplossingen om technische problemen te overwinnen en om de muziek beter te gaan voelen en begrijpen.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Thuisstudio Doorbraak in Rotterdam. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft momenteel geen beschikbaarheid, maar je kunt een bericht sturen via het contactformuluer.

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Yanou