Boeken = simpel

Yanou

(7)
Enthousiast
Didactisch
Goed met kinderen
Les aan huis Groen van Prinstererstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 22per 30 min.
Privéles aan huis
Privéles
Les aan huis Groen van Prinstererstraat
en 1 andere locatie
vanaf€ 22per 30 min.

Multi-muzikant

Yanou is letterlijk een multi-muzikant. Al van jongsaf aan bespeelt ze diverse instrumenten en zingt ze. Daarnaast staat ze als dirigente voor verschillende ensembles en koren waarvoor ze ook arrangeert en componeert. Ze is thuis in een multi-veelvoud aan stijlen. Naast het spelen van klassiek, filmmuziek en jazz staat ze op het podium met The Rodeo Roses (country/pop), Arcora (rock), Scala & the Kolacny Brothers (pop, indie-rock), AeLiXihr (folk), Strijkrover (kleinkunst), Orquesta Típica Belgica (tango), … .

Alles is mogelijk

Yanou houdt ervan om haar passie voor reizen te combineren met haar muzikale carrière. Naast verschillende internationale concertreizen met haar symfonische jeugdorkest Musilene, gaf ze een paar maanden muziekles in Malawi en volgde ze masterclasses aan Berklee College of Music (Boston, USA). In de zomer van 2018 gaf ze les in een El Sistema-project in El Salvador. Ook werkte ze een aantal jaren nauw samen met the European Association for Music in Schools (EAS) voor de organisatie van een internationaal studentenforum en een internationale conferentie op verschillende plekken in Europa. Zoals je al merkt houdt Yanou van avontuur. Zo klom ze onlangs met klarinet en viool een berg op om daar een concert te geven op 3400m hoogte. Haar motto: ‘’Ain’t no mountain high enough. Alles is mogelijk’’, een filosofie die ook duidelijk in haar lesgeven terug te vinden is.

Muzieklessen

Yanou behaalde de masterdiploma’s muziekpedagogie en viool aan LUCA School of Arts te Leuven (BE) en een bachelor in wereldmuziek aan Codarts Rotterdam. Als leerkracht heeft ze jarenlange ervaring opgebouwd in muziekscholen in België en Nederland en als freelance workshop-begeleider. Bij haar kan je terecht voor viool/altviool-, piano-, klarinet- en blokfluitles. Yanou is een enthousiaste leerkracht die steeds vanuit de interesses en capaciteiten van de leerling werkt. Aan muzikaliteit en samenspel hecht ze veel belang en ze barst van creatieve oplossingen om technische problemen te overwinnen en om de muziek beter te gaan voelen en begrijpen.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Yanou

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.