Boeken = simpel

Tim

(1)
Geduldig
Enthousiast
Deskundig
Locatie K.P. van der Mandelelaan
vanaf€ 22,50per 30 min.
Privéles
Locatie K.P. van der Mandelelaan
vanaf€ 22,50per 30 min.

Bio:

Voor mij is muziek maken een van de meest pure emotionele uitingen waarmee ik mij kan verbinden met anderen en mijn omgeving. Dit wil ik graag met jullie beleven.

Mijn naam is Tim en voor mij begon het muzikale pad 20 jaar geleden toen ik tijdens de open dag van de plaatselijke muziekschool in Hengelo begon met trompet spelen. Op mijn 14e levensjaar ontdekte ik de gitaar van mijn vader waarmee ik al snel door kreeg hoe ik met mijn favoriete platen kon meespelen. Nirvana en the Red hot Chili peppers, het gitaar spel van Kurt Cobain, John Frusciante en het bas werk van Flea inspireerde mij. Dit resulteerde in een obsessie, met als uitgangspunt elke dag te willen spelen om beter te worden. Op mijn middelbare school begon ik met het spelen in bands, de basgitaar kwam in het zicht waarna ik al snel had besloten door te willen gaan in de muziek, en in het jaar 2011 vertrok ik naar Rotterdam om daar te studeren aan het conservatorium.
Mijn ervaring 6 jaar aan les educatie, waarvoor ik ook ben opgeleid op mijn opleiding. En werkstage bij verschillende muziekscholen. Tevens blijven ik mezelf scholen en verdiepen op podia en in de studio. En speel ik elk weekend met mijn bands live.

 

Als artiest ben ik bezig met het maken van mijn eerste plaat. In de studio ben ik bezig met het produceren van de opnames van eigen werk. Afgelopen zomer heb ik 3 demo’s gereleased op soundcloud.
Daarnaast speel ik in de postpunk band Paterson. Hiermee hebben we in 2019 de popronde gespeeld, binnenkort komt onze debuut Ep self uit.

Gitaar

Gitaar spelen is leuk en dat moet het ook altijd zijn in mijn lessen. In de eerste les wil ik graag samen bepalen wat je wilt leren en wat je ambities zijn. Iedereen is anders en houdt van andere muziek, ik werk daarom graag met doelen zodat we ergens naartoe kunnen werken.

Mijn ervaring 6 jaar aan les educatie, waarvoor ik ook ben opgeleid op mijn opleiding. En werkstage bij verschillende muziekscholen. Tevens blijven ik mezelf scholen en verdiepen op podia en in de studio. En speel ik elk weekend met mijn bands live.

Elektrische gitaar en acoustische gitaar lessen zijn te boeken van een minimale leeftijd vanaf 12 jaar.
Het is een vereiste om een eigen instrument en of versterker te hebben. Iedereen is welkom van beginner tot aan gevorderd gitarist.

Basgitaar

Basgitaar is de lage snaren overmeesteren en daarbij de basis vormen van de band. Ik kan je helpen met de basistechnieken, welke speelstijlen zijn er en waar gebruik je ze voor. Je leert mee te spelen met je favoriete tracks en daarbij zoeken we uit wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Zodat je begrijpt wat je aan het spelen bent. Het is een vereiste om een eigen instrument en of versterker te te hebben.

Pianoles 

Ik geef piano les aan beginners en kinderen vanaf 8 jaar. We leren de basis van het toetsenbord. Daarbij werken we aan notenlezen, klankherkenning, akkoorden en basistechniek. Een vereiste is om thuis een piano in huis te hebben staan om te kunnen oefenen.

Songwriting en producing

Ben je bezig met het maken van eigen muziek of arrangementen en wil je graag begeleid worden in je proces. Dan kan ik je daar mee verder helpen. We kijken samen naar wat jou ambitie is en stellen koppelen daar de juiste doelen aan vast. We kunnen de muziek vastleggen in mijn studio waar ik je zelf achter de mix tafel laat zitten en je begeleid in het maken van professionele opnames. Zelf werk ik met Logic pro x en reaper.

De lessen zijn te boeken vanaf een minimale leeftijd vanaf 16 jaar. Het is een vereiste om een eigen instrument te hebben en te beschikken over een laptop met DAW.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Tim

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.