Boeken = simpel

Thomas

(3)
Vriendelijk
Enthousiast
Deskundig
Thuisstudio Gordelweg
vanaf€ 21per 30 min.
Privéles
Thuisstudio Gordelweg
vanaf€ 21per 30 min.

Jazz Academy

Thomas Peters studeerde in 2013 cum laude af aan de Jazz Academy van het Rotterdams conservatorium, waar hij in 2015 ook zijn master diploma behaalde. Al sinds het begin van zijn studie heeft hij op diverse muziekscholen met veel plezier lesgegeven. Vanwege zijn veelzijdigheid als gitarist en kennis van verschillende stijlen (pop, jazz, rock, etc.) weet hij goed op de wensen van leerlingen in te spelen. Thomas: “iedere leerling heeft zijn muzikale voorkeur en aan de hand daarvan gaan we aan de slag.”

Gitaardocent met podiumervaring

Belangrijke basistechnieken die in de gitaarlessen van Thomas langskomen zijn slagtechnieken, fingerpicking, akkoordenkennis en alternate picking. Naast techniek is er ook aandacht voor improvisatie, muzikale vorming, gehoor en wat theoretische kennis. Naast zijn gitaarlessen is Thomas ook op het podium actief.

Waar kun je les volgen?

Wat zijn de lesprijzen?

Bezig met laden..

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Thomas

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.