Boeken = simpel

Locatie: Locatie Capelseweg
(3)
Privéles
Songwriting
Zangles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Creatieve duizendpoot

Zangles en/of songwriting-les volgen op een creatieve, eigentijdse manier? Dat kan bij Tessa! In 2017 studeerde zij succesvol af aan het popconservatorium van Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam, in de dubbele richting Zang en Songwriting. Naast een bevlogen en artistieke docent is Tessa ook frontvrouw, songwriter en het-brein-achter haar eigen synthpop-band L’Asset. Hiermee treedt ze op in binnen en buitenland en brengt ze haar zelfgeschreven muziek uit. Ook is Tessa internationaal actief als songwriter en heeft ze deelgenomen aan diverse internationale co-writingweeks in o.a. Mannheim en Zweden.

Zangles

Zingen is iets heel persoonlijks. Het zit in je lijf, in je hoofd en het vereist dan ook een persoonlijke aanpak. In mijn zanglessen gaan we werken aan de samenwerking van body/mind/heart, aan de hand van songs die jij mooi vindt, die jou inspireren, met een goede techniek aan de basis. Ik gebruik geen specifieke methode, maar gooi diverse technieken in de mix omdat ik vooral wil werken vanuit jouw eigen geluid. Met jouw stem als uitgangspunt kijken we wat nodig is om ontspannen te kunnen zingen, meer controle te krijgen over je stem en met plezier die ene hoge of juist lage noot te halen. Want plezier hebben tijdens het zingen is het allerbelangrijkst! Door o.a. mijn theater-ervaring kan ik je ook helpen bij spanning tijdens het zingen en bij de ontwikkeling van zekerheid.Verder zoomen we in op tekstbeleving en presentatie en kunnen we werken aan je gehoor, microfoontechniek en kunnen we jouw lesplan naar wens samenstellen. Wil je je voorbereiden op een auditie? Dan ben je ook van harte welkom!

Songwriting

Ook voor het schrijversambacht kun je bij mij terecht. Wil je jouw eerste song schrijven en weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je jouw eigen songs naar een hoger niveau tillen? Dan kun je een proefles Songwriting bij me boeken! In totaal heb ik 7 jaar lang van diverse songwriting-docenten les gehad (o.a. Tjeerd van Zanen, Marinus de Goederen a.k.a. A Balladeer) en heb ik deelgenomen aan diverse nationale en internationale co-writingweeks in o.a. Mannheim (Duitsland) en Ljungbyhed (Zweden). Voor deze cursus is het reeds bespelen van een begeleidend instrument handig, maar niet nodig.

Waar heb je les?

De lessen vinden plaats bij Locatie Capelseweg in Capelle aan den IJssel. Na het boeken ontvang je een mail met de benodigde contactgegevens.

Wat kosten de lessen?

  • Een proefles van 30 minuten kost €10.
  • Bij les aan huis kost een proefles €15
  • Priveles 30 minuten:
    • t/m 20 jaar - €19
    • vanaf 21 jaar - €23
  • Meer informatie vind je op het tarievenoverzicht.

Vraag een proefles aan

Deze docent heeft nog plek voor nieuwe cursisten, je bent van harte welkom om een proefles te volgen. Een proefles kost 10 euro. Boeken is heel eenvoudig, klik op onderstaande knop om de beschikbare tijden te zien.

Reserveer nu je proefles

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met Tessa